Optredens.

Het "Jaco Schipperskoor" treedt op in verzorgingshuizen, wooncentra, ziekenhuizen, op braderie├źn, shantyfestivals, jubileavieringen, feestelijke bijeenkomsten etc. etc.
Ook in het buitenland zijn wij, op uitnodiging, meerdere malen opgetreden. Twee maal was het koor in Frankrijk nl. in 1995 waar wij deelnamen aan een muziekfestival in Fontevraud/Saumur en in 1998 aan een dergelijk festival in La Riche/Tours. In 2000 maakte het JSK een 5-daagse trip naar Noorwegen, waar het deelnam aan het festival van Langesund.
Drie maal hebben wij inmiddels opgetreden op het Duitse waddeneiland Borkum, waarvan 2 x in het Kurhaustheater en in maart 2011 tijdens een festival in de "Kleinbahnhalle".
In 2008 gaven wij een concert in het Belgische Zutendaal.
Op 3 oktober 2011 waren wij te gast bij het Duitse "Norddeicher Shantychor 2000", waar wij deelnamen aan een shantyfestival ter gelegenheid van de Duitse hereniging.
Naast onze jubileumavond in juni hebben wij in 2012 diverse malen opgetreden. Wij sloten het jaar af met een optreden tijdens een feestavond op 3 december op Borkum, waarvoor wij waren uitgenodigd door onze zangvrienden van het shantykoor Oldtimer.
Ook bij Dordt in Stoom 2014 waren wij present. Wij hebben daar leuk gezongen en er samen met onze partners een gezellig dagje van gemaakt.
In mei 2015 traden wij op tijdens de open dag van de K.N.R.M. in de Eemshaven.
Ook in het komende seizoen staan ons weer vele optredens te wachten.

Norddeich oktober 2011