25 jarig jubileum

Op zaterdag 20 mei 2017 viert het Jaco Schipperskoor Warffum zijn 25 jarig jubileum. Wij organiseren hiertoe een Shantyfestival in de Op Roakeldaishal te Warffum. Aan dit festival werken ook mee: "De Waddenwichter", "De Zielrietzangers" en het "Doekegat Piratenkoor. Aanvang is om 19.30 uur. De hal is open vanaf 18.30 uur. Wij nodigen u hierbij uit dit feest met ons mee te maken. De toegangsprijs is slechts 5 euro. Een consumptiebon is daarbij inbegrepen.
We gaan er een gezellige avond van maken!

In onze repetitielocatie, de Rabozaal in de Op Roakeldaishal, hebben wij ruimte voor nieuwe leden. Heeft u interesse, kom dan eens vrijblijvend een avondje kijken en luisteren. Wij oefenen op dinsdagavond, om de 2 weken van 20.00 tot 22.00 uur. Vooraf drinken wij altijd een kopje koffie en ook na afloop is er volop gelegenheid wat met elkaar te praten en een glaasje te drinken.

Neem voor informatie contact op met één van onze bestuursleden (zie contacten).

Optreden tijdens Dordt in Stoom 2014